Blackmagic IBC 2019 Update

 

Va prezentam o scurta trecere in revista a noilor produse lansate de Blackmagicdesign la IBC 2019


Noul ATEM Mini este un mixer video pentru productiile live, special conceput pentru streaming-uri live YouTube si prezentari de afaceri prin Skype.

https://romtek.ro/corporate/posts/atem-mini-este-una-dintre-noutatile-blackmagicdesign-lansate-la-ibc-2019

ATEM Mini


Blackmagic Video Assist HDR 12G

Blackmagicdesign a prezentat la IBC 2019 Blackmagic Video Assist 12G HDR, care ofera ecrane HDR mai luminoase, baterii actualizate, intrari/iesiri 12G-SDI, functii imbunatatite de asistenta la focalizare si inregistrare RAW nativa Blackmagic de pe camerele foto acceptate!

Video Assist 12G HDR

 

Smart Control Pro si Videohub Master Control Pro, sunt doua noi panouri de control hardware, lansate la IBC 2019, care va permit sa comutati semnalele video de pe routerele Blackmagicdesign Videohub.

Videohub

 

Noul RAW Blackmagic 1.5 permite editorilor sa lucreze direct cu Blackmagic RAW, astfel incat sa nu mai fie nevoie să transcodeze fisierele, ceea ce inseamna ca fisierele RAW originale ale camerei Blackmagic pot fi utilizate pe intregul flux de lucru.

RAW 1.5


Cea mai semnificativa imbunatatire a Blackmagic Camera 6.7 este un nou algoritm de-mozaic care imbunatateste semnificativ raspunsul senzorului pe camerele URSA Broadcast, ceea ce duce la o mai buna fidelitate a culorilor si la imagini mai curate.

URSA Broadcast Update

 

Mai multe detalii despre produsele Blackmagicdesign gasiti pe pagina producatorului accesand link-ul:

https://www.blackmagicdesign.com/nl/products

 

Daca doriti sa testati produsele de la Blackmagicdesign ne puteti contacta direct la numarul de telefon 0722 919 868 sau printr-un email la adresa cristian.gheorghiu@romtek.ro.