https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

BLACKMAGICDESIGN A LANSAT DOUA CAMERE VIDEO PENTRU STUDIOU

 

Blackmagicdesign a lansat doua camere de studiou, Blackmagic Studio Camera 4K Plus si Blackmagic Studio Camera 4K Pro.

FB_BMD

 

Noile camere de studiou de la Blackmagicdesign sunt concepute pentru productii live.

Camera Blackmagic Studio are toate avantajele unei camere de studio mari, deoarece este o combinatie de camera si vizor intr-un design compact, cu o carcasa usora din policarbonat armat cu fibra de carbon, cu o tehnologie inovatoare intr-un design miniaturizat.

Camera este proiectata pentru productia live, astfel incat este usor sa urmariti si sa incadrati imaginile in vizorul de 7 ". Ecranul tactil are meniuri pentru setarile camerei si exista si butoane pentru luminozitate, contrast si focalizare.

BMD TOUCH

 

Deasemenea noile modele de camere de studiou au o performanta exceptionala la lumină scazuta, cu un castig de la -12dB (100 ISO) pana la + 36dB (25.600 ISO).

BMD_LowLight

 

Modelul Blackmagic Studio Camera 4K Pro este proiectat pentru mai multe fluxuri de lucru, astfel incat are 12G-SDI, 10GBASE-T Ethernet, talkback si intrari audio XLR balansate, dar si iesire HDMI HD si Ultra HD.

Camerele Blackmagic Studio au o mulțime de optiuni de alimentare! Toate modelele au un conector comun de alimentare cu blocare 12V DC, astfel incat cablul să nu sara accidental. Cu toate acestea, daca utilizati un singur cablu Ethernet pentru a va conecta la modelul Blackmagic Studio Camera 4K Pro, atunci intreaga camera si accesoriile sale pot fi alimentate de la conexiunea Ethernet.

BMD_Conectori

 

 

Daca doriti sa testati Noile camere de studiou de la Blackmagic Design ne puteti contacta direct la numarul de telefon 0722 919 868 sau printr-un email la adresa  cristian.gheorghiu@romtek.ro.