https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

Inlocuiti-va vechiul EMF / RF meter cu un nou SMP2 la un discount de pana la 25%

 

Wavecontrol a lansat un nou program ce va permite sa va schimbati vechiul echipament cu un nou analizor de camp electromagnetic Wavecontrol SMP2. Este timpul sa reveniti in pas cu noile tehnologii!

Ce primiti?

Daca aduceti un vechi EMF / RF meter Wavecontrol SMP1 sau un echipament echivalent de la alti producatori, veti primi o reducere de pana la 25% pentru noul SMP2. De asemenea, veti salva timp si bani pierduti pe calibrarea vechiului dispozitiv.

 

Cum functioneaza?

  1. Eligibilitate

Acest program se adreseaza catre EMF / RF meters echivalente cu SMP2 de la orice alti producatori. Va rugam sa ne contactati la adresa office@romtek.ro pentru a verifica daca dispozitivul dumneavoastra se incadreaza in aceasta campanie Wavecontrol.

  1. Primiti o oferta

In momentul in care echipamentul dumneavoastra a fost evaluat, veti primi o oferta cu un discount de pana la 25% pentru un nou SMP2.

  1. Trimiteti-ne vechiul EMF Meter

Va vom trimite o adresa la care sa trimiteti echipamentul vechi.

  1. Accesati discount-ul

Din acest moment puteti sa va aplicati discount-ul oferit pentru achizitia unui nou SMP2.

 

Caracteristicile SMP2

SMP2 este cel mai complet 3 in 1 EMF meter: ofera masuratori de banda larga (DC la 60 GHz), analiza spectrului de frecvente (DC la 400 kHz) si masuratori de camp static.

  • Un singur echipament compatibil cu toate sondele de camp disponibile, proiectat sa acopere toate cerintele clientilor
  • Meniu de utilizare intuitiv cu un display generos
  • Multi-standard
  • Memorie interna mare si descarcare de rezultate facila (software inclus)
  • Masuratori continue de 24 de ore cu noul mod de ecomomisire de energie

 

SMP2 este un detector de camp electromagnetic proiectat pentru a oferi cea mai avansata tehnologie utilizatorilor care au nevoie de masuratori de inalta precizie, conforme cu standardele internationale. Printre avantajele aduse de acest echipament putem enumera comoditatea si usurinta de utilizare, dar si instrumentele excelente de inregistrare si prelucrare a datelor.