https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

Noua serie de osciloscoape PicoScope 6000E cu 8 canale “ultra-deep-memory”

 

PicoScope 6000E ofera performanta si functionalitate excelenta pentru testarea si masurarea celor mai complexe sisteme. Aceasta propune o rezolutie verticala de la 8 pana la 12 biti, latime de banda de 500 MHz si rata de esantionare de 5 GS/s. Cele 8 canale analogice au o rezolutie extrem de inalta pentru a dezvalui probleme legate de integritatea semnalului, precum: „glitches”, „runts”, „dropouts”, „noise”, „distorsion” si „ringing”. Cele 16 canale digitale permit verificarea celor mai complexe unitati de control electronice („ECU”) si arii logice programabile („FPGA”).

-Caracteristici tehnice

  • Convertor analog-digital cu 8-12 biti FlexRes®
  • 8 x 500 MHz canale analogice
  • Pana la 16 x 1Gb/s canale digitale
  • Doua convertoare analog-digitale de 5GS/s
  • Memorie de captura de 4 GS
  • Generator de forme de unda arbitrare de 50 MHz, 200MS/s, 14-biti rezolutie
  • 300.000 forme de unda
  • Software-urile PicoScope6 si PicoSDK gratuite
  • Decodari de protocoale seriale si „mask limit testing”
  • Peste 10 milioane de rezultate DeepMeasure® pe achizitie
  • Trigger: „pulse width”, „runt pulse”, „windowed”, „logic” si „dropout”

 

-Aplicatii tipice

PicoScope 6000E, impreuna cu software-ul PicoScope 6, sunt ideale pentru inginerii de proiectare care lucreaza cu sisteme incorporate de inalta performanta, prelucrare de semnale, electronica de putere, proiectari de mecatronica si de automobile, precum si pentru cercetatorii si oamenii de stiinta care lucreaza la experimente de inalta performanta in laboratoarele de fizica.

 

-Cele mai bune latimi de banda, rata de esantionare si adancime de memorie din clasa sa

Banda de 500 MHz impreuna cu o esantionare in timp real de 5GS/s fac ca acest osciloscop sa poata afisa impulsuri cu rezolutie in timp de 200 ps.

Seria PicoScope 6000E are cea mai adanca memorie de captura – pana la 4GS in total – disponibila standard pe orice model din aceasta serie, permitand salvarea de forme de unda de 200 ms, atunci cand rata de esantionare este maxima, adica de 5GS/s.

Interfata SuperSpeed USB 3.0 asigura o viteza de lucru optima pentru functionarea rapida a osciloscopului.

 

-Putere, portabilitate si performanta

Osciloscoapele de semnal mixt de 8 canale ocupa in general prea mult spatiu pe mesele din laboratoare si sunt prea costisitoare pentru ingineri. Osciloscoapele din seria PicoScope 6000E sunt mici si portabile, oferind in acelasi timp performanta inalta.

 

-Optiuni avansate oferite gratuit

Achizitionarea unui PicoScope aduce la pachet o serie de optiuni gratuite: „serial decoding”, „mask limit testing”, „advanced math channels”, „segmented memory”, „hardware-based timestamping” si generator de semnal incluse in pretul osciloscopului.