https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

Noul analizor de la Audio Precision APx500 Flex

 

Analizorul audio APx500 Flex este unicul produs de pe piata de acest tip care combina puterea si versatilitatea software-ului APx500 la un pret foarte scazut cu interfetele audio ale altor producatori pentru a livra o solutie de testare audio in aplicatii de buget redus.

 

Ce este APx500 Flex?

Analizorul APx500 Flex este in esenta software-ul de masuratori al Audio Precision APx500 cu posibilitatea de a fi operat independent de un analizor hardware AP, licenta fiind controlata de APx500 Flex Key. In locul unui analizor construit special pentru un anumit tip de testare, Flex poate fi asociat cu interfete audio compatibile ASIO de la alti producatori pentru a crea o solutie ieftina la o varietate de aplicatii de testari acustice si electrice. Scenariile de masuratori in care Flex face diferenta sunt acelea unde cerintele de performante hardware vin suplimentar la pretul testarii sistemului, precum testele de productie ale difuzoarelor, castilor si microfoanelor. APx500 Flex premite utilizatorilor sa importe proiecte si sabloane dezvoltate pentru analizoare hardware AP in cadrul testarilor folosite in procesele R&D, astfel reducandu-se timpul de testare in procesul de dezvoltare, mentinandu-se o consecventa a metodologiei testului in cadrul intregii organizatii. APx500 Flex este un sistem de masuratori audio portabil foarte folositor pentru inginerii de aplicatii si tehnicienii QA.

 

APx500 Flex este introdus impreuna cu lansarea software-ului v5.0.2 al APx500, care asigura suport ASIO imbunatatit, calibrarea intrarilor si iesirilor in V, Pa, si FS, posiblitatea de compensatie automata sau manuala a intarzierilor pentru interfetele conforme cu ASIO si suport pentru generator de trigger in masuratori acustice si de impedanta.

 

Configuratie si Optiuni

APx500 Flex pastreaza traditia de flexibilitatea si configurabilitate a seriei APx. In configuratia sa de baza, Flex vine cu doua canale care includ un set de masuratori si functionalitati fundamentale: Analiza de fisiere, Modul Secventa, Monitorizarea Semnalului de Intrare (incluzand FFT), Nivel & Castig, THD+N, Testarea Difuzoarelor (incluzand Rub & Buzz), Baleiere a Frecventei in Trepte, „Pass” / „Fail” si masuratori de Achizitie de Semnal. Optiuni de configuratii pentru patru si opt canale sunt de asemenea disponibile, impreuna cu trei tipuri de pachete (Flex Packs) care ofera diferite tipuri de masuratori avansate. Masuratorile Audio Perceptive (incluzand ABC-MRT si PLQA) pot fi de asemenea folosite cu Flex. Mai mult, pentru utilizatorii care vor pachetul de baza si au nevoie de un singur alt tip de masuratoare, APx500 Flex are o lista din care se pot alege masuratorile suplimentare dorite.

 

 

Interfetele tertilor & Compatibilitatea APx500 Flex

Orice interfata audio compatibila ASIO ar trebui sa functioneze cu APx500 Flex, insa AP a verificat compatibilitatea pana in acest moment cu trei interfete audio: RME Fireface UC, Lynx Aurora (n) si Lynx E22. Acestea au sabloane de configuratie incluse in software-ul v5.0.2 al APx500. Toate aceste interfete compatibile verificate ofera o inalta calitate analogica I/O (<90 dB THD+N, 192 kHz SR) si drivere stabile cu intarziere constanta.

 

AP Hardware

APx500 Flex asociat cu o interfata compatibila ASIO compun un sistem de testare ideal pentru aplicatii unde consturile reduse se intersecteaza cu cerinte de performante scazute (ex: ~90 dB THD+n si <10 Vrms nivel maxim de intrare). Pentru aplicatii complexe, unde specificatiile de performanta sunt exigente si necesita hardware calibrat, au nevoie de o inalta fiabilitate, necesita optiuni digitale I/O precum PDM pentru masuratori dependente de hardware (ex: jitter), seria APx500 B de analizoare audio ramane cea mai buna optiune pentru dezvoltatori, ingineri proiectanti si tehnicieni de testare de pretutindeni.