https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

NOUTATI DE LA BLACKMAGIC DESIGN LA NAB 2019

BLACKMAGIC DESIGN a lansat la NAB 2019 o serie de produse din gama 4k si 8K, pe care vi le prezentam in continuare.

Noul HyperDeck Extreme 8K HDR combina fiabilitatea de incredere a HyperDeck cu inovatii noi,  cum ar fi fisierele H.265 care economisesc spatiu, cache-ul intern optional, 3D LUT, suportul nativ 8K si HDR. Cu capacitatea de a inregistra 8K nativ in H.265, veti obtine costuri reduse de stocare si o calitate uimitoare a imaginii. 
 
 HyperDeck Extreme 8K HDR
 
ATEM Constellation 8K este noul switcher de productie Ultra HD incredibil de puternic. Acesta are 4 M/Es, 40 x 12G‑SDI pe intrare, iesiri auxiliare 24 x 12G-SDI, 4 DVE, 16 Keyere, 4 playere media, 4 multi viewere, 2 SuperSource conversii standard pe fiecare intrare SDI.
 
ATEM Constellation 8K
 
 
Teranex Mini SDI la HDMI 8K HDR este o solutie avansata de monitorizare 8K pentru televizoarele cu ecran mare si proiectoarele video.
Deasemenea Teranex Mini SDI la HDMI 8K HDR este perfect pentru studiourile de film si broadcasterii care au nevoie de o monitorizare precisa si profesionala a culorilor.
 
teranexmini8k
 
 
Blackmagic MultiDock 10G este un dock SSD avansat care va permite sa accesati 4 SSD-uri separate printr-o singura conexiune USB-C de mare viteză de 10 Gb/s. Acest nou device propus de BlackMagic Design va permite sa editati direct de pe discurile SSD, ceea ce-l face perfect pentru editori, coloristi si nu numai.
 
Blackmagic MultiDock 10G
 
 
Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K G2 reprezinta urmatoarea generatie de URSA Mini Pro cu senzor de imagine Super HD 4.6K HDR, 15 trepte de dynamic range si inregistrare la o viteza maxima de pana la 300 fps. Aceasta este o camera profesionala digitala de film care combina calitatea imaginii 4,6K cu caracteristicile si comenzile unei camere de televiziune traditionala.
 
intro-ursa
 
 
Noua camera revolutionara Blackmagic Pocket Cinema 4K dispune de un design complet nou, si aduce cea mai recenta tehnologie avansata de film digital in mainile tale. Datorita unui senzor 4K de dimensiune 4/3 si ISO dual nativ până la 25.600 puteti obtine imagini HDR uimitoare si performante incredibile in lumina slaba.
 
Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K
 
 
Puteti gasi mai multe detalii accesand link-ul: https://www.blackmagicdesign.com/nl


Daca doriti sa testati si sa achizitionati produsele din gama BlackMagic Design ne puteti contacta direct la numarul de telefon 0722 919 868 sau printr-un email la adresa: cristian.gheorghiu@romtek.ro.