https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

RT Software Tactic 5.4, o nouă generație de grafică pentru analize sportive

 

In trecut pregatirea graficii pentru talk showurile sportive dura prea mult timp sau nu era deloc posibila pe alte sisteme, acum este rapida si usoara in noul Tactic 5.4. Acest soft propus de RT Software deschide posibilitatea unui nou nivel de analiza sportiva in programele live.

Tactic 5.4 va pune la dispozitie o grafica noua pentru o gama larga de sporturi, precum si imbunatatiri pentru controlul timpilor in cadrul efectelor grafice, suport audio imbunatatit si fisiere H264 / 5 standard pe iesiri.

Overview of new features in Tactic 5.4

RT Baschet

Learn how Player Detect is a game changer:

RT_Rubby

 

Familia de produse „Tactic” de la RT Software adauga grafica explicativa pe continutul sportiv, fie cu ajutorul unui operator, fie live in studio pe ecrane tactile sau cu ajutorul tabletelor. Dacă v-am starnit curiozitarea, aruncati o privire la videoclipul introductiv al produsului aici:

RT_Tactic

 

Cursurile sunt disponibile gratuit pentru a va ajuta la adaugarea de plus valoare in productii si in fluxurile de lucru. Faceți clic aici pentru a vă înscrie și a accesa cursul si aici pentru a descarca Tactic 5.4.

Puteti deasemenea sa urmariti ultimele noutati pe canalul de YouTube RT Software

Deasemenea ne puteti contacta direct la numarul de telefon 0722 919 868 sau printr-un email la adresa   cristian.gheorghiu@romtek.ro.