https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

SIGLENT anunta noile serii de osciloscoape portabile SHS800X si SHS1000X

SIGLENT Technologies prezinta noile serii de osciloscoape portabile SHS800X si SHS1000X. Aceste instrumente înlocuiesc binecunoscutele serii SHS800 și SHS1000. Osciloscoapele dispun de două canale de intrare analogice și sunt disponibile cu lățimi de bandă analogice de 100 și 200 MHz. Ambele canale impart un singur ADC cu o rată de eșantionare maximă de 1 GSa/s și un singur modul de memorie de 12 Mpts de memorie de achiziție. Pe lângă canalele analogice ale osciloscopului, fiecare model include un multimetru izolat cu 6000 de numărări și toate tipurile de măsurători tipice ale multimetrului, cum ar fi tensiune DC/AC, curent DC/AC, rezistență, capacitate, diode și continuitate.
În comparație cu SHS800X, SHS1000X are izolarea completă între cele două canale ale osciloscopului, canalul multimetrului, adaptorul de alimentare și portul USB gazdă/dispozitiv. Izolarea completă îl face ideal pentru aplicațiile electronice de putere care necesită măsurători de semnal de tip float și reduce riscul scurtcircuitelor accidentale. Tensiunea maximă de intrare la intrările analogice este CATIII 600 Vrms, CATII 1000 Vrms. Iar intrarea maximă pentru multimetru este CATIII 600 Vrms, CATII 1000 Vrms. Seria SHS800X/SHS1000X utilizează noua generație de tehnologie SPO (Super-Phosphor Oscilloscope), care este cunoscută de la osciloscoapele desktop SIGLENT. Oferă fidelitate și performanță excelentă a semnalului și vine cu o gamă de intrare verticală de la 2 mV/div la 100 V/div și o gamă de compensare maximă de până la 400 V.
Sistemul inovator de declanșare digitală oferă sensibilitate ridicată și jitter scăzut și permite mai multe moduri de declanșare puternice, inclusiv declanșarea magistralei serial. Noile osciloscoape portabile oferă decodarea magistralei I2C, SPI, UART, CAN, LIN ca caracteristică standard. În special, decodificarea magistralei LIN și CAN fac din osciloscop un instrument excelent pentru aplicațiile auto. Modelele SHS includ, de asemenea, înregistrarea istorică a formei de undă și declanșarea secvențială care permit înregistrarea și analiza extinse a formei de undă. O altă adăugare puternică este noua funcție de matematică FFT de 1 milion de puncte care oferă SHS o rezoluție de frecvență foarte înaltă atunci când se observă spectre de semnal. Noul design digital include, de asemenea, un co-procesor hardware care oferă măsurători rapid și precis, fără a încetini achiziția și răspunsul de pe panoul frontal.
Seria SHS dispune de înregistratoare încorporate pentru mostre și valori de măsurare. Înregistrătorul de probe poate atinge o rată de eșantionare maximă de 25 kSa/s și poate înregistra până la 22 de ore la această rată de eșantionare. Înregistratorul de valori măsurate poate înregistra simultan 4 seturi de valori de măsurare la un interval de înregistrare de până la 0,1 secunde, ceea ce oferă până la 25 de ore de înregistrare continuă.
Împreună cu afișajul clar și luminos, gradarea de intensitate pe 256 de niveluri și detaliile semnalului funcției de temperatură a culorii pot fi afișate clar și pot ajuta la identificarea rapidă a defecțiunilor.
O baterie reîncărcabilă cu litiu de 6900 mAh suportă până la 5,5 ore (4 ore SHS1000X) de lucru fără încărcare. Bateria fie poate fi încărcată în interiorul instrumentului, fie  poate fi schimbată cu ușurință, în mai puțin de un minut, cu o baterie nouă și încărcată cu un încărcător extern. Osciloscoapele portabile au o carcasă etanșă IP51 împotriva prafului și picurarii și sunt testate conform IEC60529 pentru a garanta robustețea necesară în medii dure. O suprafață cauciucată cu chei mari îl face, de asemenea, ușor de utilizat în medii dificile, chiar și cu mănuși. Pentru ușurință în utilizare, funcțiile cele mai frecvent utilizate pot fi accesate cu designul său ușor de utilizat al panoului frontal.

Link-uri utile: SHS810X, SHS820X, SHS1102X, SHS1202X.