SIGLENT prezinta noua serie de analizoare vectoriale de retea - SNA5000A


SIGLENT prezintă primul său analizor vectorial de rețea și prima serie de echipamente din noua sa linie de înaltă performanță „A”.
Odată cu creșterea continuă a rețelelor radio și celulare, creșterea traficului de date și creșterea ratelor de date, nevoia de tehnologie de măsurare de înaltă performanță este în creștere. Analizoarele vectoriale de rețea sunt un echipamente cheie de măsurare în domeniul tehnologiei de înaltă frecvență. Măsurarea componentelor pasive sau active, verificarea rețelelor cu 2 porturi sau adaptarea antenelor sunt doar câteva exemple în care sunt necesare VNA-uri. Conceptul de operare intuitiv al noii serii SNA5000A face munca mai ușoară și mai rapidă, iar ecranul mare permite afișarea clară a rezultatelor. Hardware-ul puternic asigură rezultate precise și fiabile.

SIGLENT Technologies prezintă primul său analizor vectorial de rețea cu 2 sau 4 porturi. Această inovație este un pas important și semnificativ pentru Siglent, deoarece noua serie SNA5000A crește gama de produse Siglent și este prima familie de produse introduse în noua „linie A”. Acest lucru este exprimat de noul sufix „A” la sfârșitul fiecărui număr de model. Mai multe dispozitive din seria A vor urma în următoarele 18 luni. În comparație cu dispozitivele existente, de mare succes, din seria X, care se concentrează pe performanța prețurilor, linia A se concentrează pe calitate, fiabilitate și eficiență.
Analizatorul vectorial de rețea SNA5000A este oferit ca un echipament cu 2 sau 4 porturi, cu benzi de frecvență de la 9 kHz la 4,5 GHz sau la 8,5 GHz. Gama dinamică se întinde pe 125 dB și permite, de exemplu, o analiză precisă a benzii de oprire a unui filtru fără a pierde din vedere banda de trecere. Analizoarele acceptă parametrii S 2/4 port și măsurători diferențiale ale parametrilor S. Analizele în domeniul timp pot fi efectuate cu opțiunile SNA5000-TDA (Time Domain Analysis) sau SNA5000-TDR (Advanced Time Domain Analysis).
Precizia unui analizor de rețea este strâns legată de precizia calibrării. Sunt necesare diferite tehnici de calibrare pentru diferite aplicații. Cu SNA5000A, utilizatorul poate alege între 1 port, 1 port extins, corecție completă cu 2 porturi și diferitele tehnici SOLT, SOLR, TRL pentru a obține cea mai bună precizie pentru aplicația respectivă. Un plan de referință reglabil, potrivirea porturilor și încorporarea / decuplarea prizelor de testare permit eliminarea surselor externe de eroare. VNA-urile din seria SNA5000A oferă cinci tipuri de scanări: scanări liniare și logaritmice, scanări ale puterii de ieșire, scanări de domeniu în timp și scanări segmentate. Editorul de formule și testarea de măști susțin dezvoltatorul în analiza DUT-ului și accelerează evaluarea și verificarea.
Ecranul tactil mare de 12 inci poate fi configurat flexibil, astfel încât mai multe ferestre cu diferite măsurători să poată fi afișate clar. Meniul cu scurtături ajută la configurare și oferă acces rapid la cele mai importante funcții. Dispozitivul acceptă un mouse extern și o tastatură, un monitor extern prin HDMI și poate fi controlat prin interfața web de pe computer.
Mai multe detalii despre dispozitiv pot fi găsite aici: SNA5002A, SNA5004A, SNA5012A, SNA5014A.