https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

Solutie simpla si economica pentru implementarea graficii animate in productiile video.

 

MCX-500 switcher-ul produs de SONY ofera o solutie simpla si economica pentru implementarea graficii animate in productiile video.

Implementarea se face fara a fi necesara o masina de grafica sau de vreun soft dedicat.

Este necesar un simplu laptop cu iesire HDMI (sau VGA) si programul Microsoft Office Powerpoint instalat, pentru a putea suprapune grafica peste sursa video dorita.

Deschideti Microsoft Office Powerpoint si incarcati intr-un slide negru elementele grafice dorite, dupa care porniti slide show-ul.

 

 

Apoi conectand laptopul pe HDMI sau VGA cu switcher-ul MCX-500 puteti suprapune grafica obtinuta cu imaginea.

 

 

Rezultatul il puteti viziona in cut-urile de mai jos, cut-uri extrase din productia KissCam realizata de KissFm la festivalul Neversea.

 

 

Daca doriti sa invatati mai multe despre cat de usor se poate realiza o productie live cu ajutorul switcher-ului MCX-500 va puteti inregistra la e-cursurile Sony Europe: https://training.sony-europe.com/local/coursecategories/course/140

Mai multe informatii despre produsele SONY puteti afla accesand link-ul:  https://pro.sony/en_GB/products/portable-live-production

 

 

Pentru a testa noile produse SONY ne puteti contacta direct la numarul de telefon 0722 919 868 sau printr-un e-mail la adresa cristian.gheorghiu@romtek.ro.