https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

Sony a lansat ILME-FX3. Precomanda acum!

 

Sony a anuntat lansarea ILME-FX3, cel mai nou membru al liniei de camere Cinema Line, alaturi de ILME-FX6 si FX9

FX3 este o camera mirrorless cu un design hibrid, dedicat segmentului video. Aceasta beneficiaza de acelasi senzor full frame Exmor R de 12MP ca si Sony Alpha a7S III, ceea ce inseamna ca ofera o performanta excelenta in conditii de lumina redusa.

 

Fx3Fuulframe

 

Chiar si la rate de cadre ridicate, sunt realizate imagini 4K detaliate gratie capacitatii FA de mare precizie si de citire cu viteză ridicata. Modul S&Q vă ofera control complet asupra ratei de cadre la inregistrare, pentru secvente cu redare „slow motion” de pana la 5x (cu ieșire 24p). 

FX3 are disponibila o iesire RAW pe 16 biti prin HDMI pentru dispozitive externe compatibile, iar fisierele XAVC HS 4K, XAVC S 4K sau XAVC S-I 4K si proxy sunt capturate simultan de camera. Iesirea video RAW este de 4264 x 2408 [16:9], peste rezoluția DCI-4K     

FX3 HDMI.

Compactă si ușoara, ILME-FX3 este conceputa pentru o mobilitate ridicata. Manerul atasat si orificiile de montare a accesoriilor permit o instalare rapida si impachetare rapidă. Corpul si capacele sunt realizate din aliaj de magneziu, pentru o rezistenta si performante extraordinare in medii dificile.

Un maner cu adaptor XLR si doua terminale XLR se poate atasa in suportul cu interfata multipla de pe camera, pentru o filmare comoda si stabila in orice fel de situatii dificile. 

FX3_Maner

 

Va invitam sa precomandati noua camera ILME-FX3 recent lansata de SONY, pentru a va bucura cat mai repede de performantele oferite de aceasta.

Ne puteti contacta direct la numarul de telefon 0722 919 868 sau printr-un email la adresa   cristian.gheorghiu@romtek.ro.