T-TAP® Pro Thunderbolt™ 3 HDMI 2.0 and 12G-SDI Output, NOU de la AJA!

 

T-TAP Pro este cea mai noua generatie de echipamente de la AJA, oferind o conectivitate 12G-SDI si HDMI 2.0 pentru a putea lucra cu rezolutii de pana la 4K sau UltraHD 60p pe un singur cablu. Acest lucru permite o frecventa mare a cadrelor, video SDR si HDR către o gama larga de monitoare si dispozitive profesionale, toate la cea mai inalta calitate de 10 si 12 biti.

T-TAP Pro este un dispozitiv compact, silentios, care ofera capabilitati de monitorizare mobila de noua generatie oricarui sistem compatibil cu Thunderbolt 3.

 

5078-CP_T_TAP_Pro

 

T-TAP Pro de la AJA ofera profesionistilor video un dispozitiv ieftin, extrem de compact, care utilizeaza puterea Thunderbolt 3 pentru a oferi video de inalta calitate de 10 si 12 biti pana la UltraHD sau 4K 60p si iesire audio încorporata de pe orice Mac sau PC compatibil.

Iesirea SDI poate fi utilizata pentru a ataca monitoare profesionale sau echipamente de inregistrare, in timp ce iesirea HDMI este capabila sa se conecteze direct in monitoarele HDMI de consum. Atat HDMI-ul cat si SDI-ul sunt active simultan, deci puteti lucra simultan cu monitoare profesionale si de consum.

 

5083-T-TAP_Pro_Rear_w_LED

Va invitam sa ne contactati pentru a testa noile produsele din gama AJA.

Ne puteti contacta direct la numarul de telefon 0722 919 868 sau printr-un email la adresa   cristian.gheorghiu@romtek.ro.