Ultimele noutati ale partenerilor nostri GW Instek

1.GW Instek introduce noua serie de analizoare de siguranta cu o capacitate la iesire de 200VA – seria GPT-12000, prima de acest tip din lume care este in conformitate cu standardul IEC 61010-2-034 (Cerinta de siguranta pentru aplicatii electrice de testari si masuratori in laboratoare – cerinte particulare pentru echipamentele de masurare a rezistentei de izolatie si pentru echipamentele de testare al campului electric). Acesta stipuleaza ca cerintele interfetelor hardware si software trebuie sa fie respectate in timpul proiectarii de instrumente de masura a rezistentei de izolatie la tensiuni inalte, astfel incat utilizatorilor sa le fie asigurata protectia impotriva accidentelor in momentul in care acestia utilizeaza instrumentele.

 

2.„Alegerea inteleapta pentru Testarea Bateriilor la Incarcare si Descarcare folosind LinkVIeW” din cadrul EDM este acum disponibila. Puteti accesa informatia folosind link-ul: https://www.gwinstek.com/en-global/EDM

 

3.GW Instek lanseaza GSP-818, un nou analizor de spectru cu o gama a frecventelor de pana la 1.8GHz, care asigura toate cerintele necesare pentru testarea echipamentelor RF in timpul fazelor de dezvoltare si productie. GSP-818 beneficiaza de un amplificator incorporat de 20dB care asigura o rezolutie de banda (RBW) ajustabila de la 10Hz la 3MHz. In plus, acesta are functia de demodulatie de semnale AM/FM si functiile de testare ACPR/OCBW/CHPW care intrunesc cerintele necesare pentru masuratori generale de semnale RF. De asemenea, functia incorporata de Time Spec a GSP-818 permite vizualizare simultana a corelatiei dintre putere, frecventa si timp. Functia Bandwidth Zoom permite utilizatorului sa vizualizeze performantele spectrale ale semnalelor cu diferite Span-uri. Functia Limit Line furnizeaza doua setari de limitare: Windows Measure si Limit Line Measure. Utilizatorii pot folosi aceste functii pentru o gama larga de aplicatii in domeniul masuratorilor.

 

4.GW Instek lanseaza o noua serie de LCR-metre de inalta frecventa – LCR-8200. Aceasta vine cu patru modele, frecventa de testare maxima fiind de pana la 30MHz. Intreaga serie beneciaza de un display color de 7-inch si de o acuratete a masuratorilor foarte inalta de 0.08%. Rezultatele masuratorilor pot fi reprezentate atat numeric cat si grafic in functie de modul de lucru ales, permitand utilizatorilor sa interpreteze optim caracteristicile DUT-ului. In acelasi timp, o gama larga de interfete standard precum USB / RS-232C / Handler / GPIB permit utilizatorului sa controleze instrumentul foarte simplu, fara sa mai fie nevoie de o investitie suplimentara in hardware pentru a realiza comunicatia dintre echipamente. In plus, aceasta serie permite utilizatorului functia de stocare USB, atunci cand instrumentul lucreaza in modul grafic. Curbele caracteristicilor masurate si valorile DUT-ului sunt salvate pentru analize ulterioare. Gama larga de caracteristici ale LCR-8200 ajuta utilizatorul sa raspunda usor cerintelor de testare a componentelor pasive in domenii precum: R&D, inginerie si productie.

 

5.GW Instek va participa la urmatoarele targuri de prezentare:

(1)

Nepcon Vietnam 2019

Data: 11 – 13 Septembrie, 2019

Loc: I.C.E. Hanoi (Cung Văn Hóa Hữu nghị Việt Xô)

N02B Booth

https://www.nepconvietnam.com/

 

(2)

Myanmar International Electrical, Electronics & Electric Power Equipment Fair 2019

Data: 26 Septembrie - 29 Septembrie, 2019

Loc: Yangon Convention Center(YCC)

Hall 1, 1-050 Booth

http://www.power-myanmar.com/en_US/index.html