https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

Webinar gratuit despre emisii conduse si masuratori de zgomot modal in produsele electronice

 

Dorim sa va invitam, impreuna cu partenerul nostru EMZER / WAVECONTROL, la webinar-ul gratuit si la demonstratiile live “emisii conduse si masuratori de zgomot modal: Cum sa analizati si sa rezolvati problemele in produsele electronice".

PREZENTARE GENERALA
Acest webinar va consta in masuratori reale dedicate explicarii strategiei de baza pentru depanarea si rezolvarea emisiilor conduse in produse electronice, utilizand strategia separarii componentelor diferentiale (DM) si de mod comun (CM), pentru realizarea unei filtari optime in vederea trecerii testelor EMI. Masuratorile vor fi efectuate cu noul echipament inovativ EMSCOPE, Receptor EMI dual pentru analiza modala.


CAND
25 Februarie 2021

9:00 am Pacific Time (USA)
12:00 pm Eastern Time (USA)
18:00 pm CET (Central Europe)

DURATA
1 ora (45 minute prezentarea + 15 minute sesiunea Q&A)

AGENDA
•    Fundamente ale emisiilor conduseEMC: setup de baza
•    Moduri EMI: DM vs CM 
•    Demonstratie live: un circuit electronic real va fi evaluat pentru a arata cum un produs nu reuseste sa treaca testele de emisii conduse. Apoi se vor identifica componentele DM si CM, utilizand EMSCOPE, iar apoi se va proiecta si se va testa un filtru optim care va rezolva problema.
•    Sesiune Q&A.

PREZENTATOR 
Arturo Mediano a primit titlul de MSc. (1990) si PhD. (1997) in Inginerie Electrica la Universitatea din Zaragoza (Spania), unde profeseaza din 1992, predand EMI/EMC/RF/SI. El este fondatorul HF-Magic Lab®, un laborator specializat in proiectare, diagnosticare, depanare si training in zona EMI/EMC/SI si RF la I3A (Universitatea din Zaragoza).

Va rugam sa va inregistrati folosind link-ul: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_EBCsRu_xSpG8K1p3yYT3sQ .