https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

SIGLENT anunta noua serie de osciloscoape SDS6000L

SIGLENT prezintă o noua serie de osciloscoape compacte, ce pot fi folosite cu flexibilitate în cascadă.
În întreaga lume, computerele și sistemele de comunicații care devin din ce în ce mai complexe și mai puternice, este esențial să avem o cunoaștere aprofundată a modului în care subsistemele interacționează. Pentru a realiza acest lucru, inginerii de dezvoltare și testare trebuie să valideze funcționarea la nivel de sistem, adică între mai multe programe și subsisteme care interacționează. Este aproape întotdeauna o nevoie de a achiziționa și analiza mai mult de patru semnale. Noua serie de osciloscoape de la Siglent abordează aceste cerințe și oferă o serie de osciloscoape scalabilă flexibil, cu o lățime de bandă mare pentru achiziționarea de semnale foarte dinamice.
12 ianuarie 2023: SIGLENT Technologies introduce o nouă serie de osciloscoape. Această serie extinde seria de performanță existentă SDS6000A cu 8 modele. Noile osciloscoape sunt disponibile în versiuni cu 4 și 8 canale fără afișaj. Factorul de formă compact (dispozitiv cu 4 canale: 1 HU, dispozitiv cu 8 canale: 2 HU) economisește mult spațiu în rack atunci când este integrat în sistemul de măsurare. O altă caracteristică este că mai multe dintre aceste dispozitive pot fi comutate împreună pentru a forma un sistem multicanal. Dacă conectați un monitor extern și un mouse, osciloscoapele pot fi folosite și „autonome”. Este disponibil și cunoscutul și popularul server web de pe alte dispozitive Siglent, astfel încât dispozitivele pot fi controlate de la distanță fără software extern.
Structura de comandă SCPI formează baza pentru programarea definită de utilizator. Controlul poate fi prin USB sau Ethernet (1000BaseT).
Seria oferă o lățime de bandă maximă de 2 GHz și rata de eșantionare este de 5 GS/s pe canal. Aceasta oferă condiția prealabilă pentru achiziționarea de ceasuri rapide și semnale cu margini abrupte. Etapa de intrare optimizată pentru seria SDS6000A este o parte cheie a seriei SDS6000L și permite achiziționarea semnalului cu o integritate ridicată a semnalului. Specificațiile principale (SFDR >45 dBc, izolare canal la canal de până la 70 dB, precizie a amplificatorului DC +/- 1,5%) demonstrează punctele forte ale etapei de intrare. Această proprietate ajută la analizarea semnalelor mici în cel mai mic interval de reglare verticală de 500 µV. În plus, funcția HiRES (HighResolution) este o tehnică disponibilă prin care rezoluția verticală poate fi îmbunătățită matematic de la 8 biți la până la 16 biți. Acest lucru îmbunătățește, de asemenea, acuratețea semnalelor captate de SDS6000A. Pentru o analiză detaliată, semnalele dobândite pot fi mărite în ambele direcții X și Y.
Memoria de achiziție este de 500 megaocteți și este împărțită în 1, 2 sau 4 canale. O a doua memorie cu încă 500 Mpts este încorporată în dispozitivul cu 8 canale. Rata de captare a formei de undă poate atinge până la 750.000 de forme de undă/s în modul secvență. Astfel, timpul orb poate fi menținut scurt și semnalele care apar rar pot fi găsite mai repede. Declanșatorul digital și diferitele tipuri de declanșare ajută la izolarea erorilor din semnal rapid și eficient. Declanșatorul zonei oferă o cantitate deosebit de mare de flexibilitate. O analiză suplimentară a semnalului poate fi efectuată cu numărul mare de funcții de măsurare implementate. Patru canale matematice și un editor extins de formule sunt disponibile pentru calcule complexe. Un test de mască configurabil flexibil este disponibil ca standard pentru măsurători rapide de trecere-eșec, de exemplu în mediul de producție.
Ca și în cazul tuturor osciloscoapelor Siglent, funcția „Istoric”, diagrama Bode și o gamă de decodoare de magistrală serială (I2C, SPI, UART, CAN, LIN) sunt de asemenea incluse ca standard cu această serie. Alte decodoare de magistrală serială (CAN-FD, FlexRay, MIL1553, I2S, SENT, Manchester) sunt disponibile opțional și, ca și generatorul de funcții încorporat (25 MHz), pot fi activate ulterior, în plus, adăugările funcționale sunt diagrama ochiului și analiza de jitter. Ambele funcții sprijină dezvoltatorul în analiza și optimizarea semnalelor de date digitale. Toți parametrii de performanță ai acestei noi versiuni demonstrează dezvoltarea continuă a Siglent. Dispozitivele din seria DS6000L sunt o extensie a seriei SDS600A și rezolvă problema „prea puține canale” în verificarea la nivel de sistem.

Seria SDS6000L: SDS6054L, SDS6058L, SDS6104L, SDS6108L, SDS6204L, SDS6208L.