https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

Tektronix – Schimbul Osciloscopului Vechi cu Unul Nou

 

Tektronix propune o noua promotie valabila pana pe 25 Septembrie 2020. Pentru o perioada limitata de timp puteti da la schimb un osciloscop vechi pentru a primi un discount semnificativ la achizitia unui nou osciloscop din Seriile 5 si 6 MSO.

Pentru a vedea daca osciloscopul dumneavoastra se incadreaza in aceasta promotie, va rugam sa ne contactati la adresa office@romtek.ro.

Avem nenumarate reactii pozitive de la clientii care folosesc Seriile 5 si 6 MSO. Unul dintre aceste exemple este Stefan Grönbeck, inginer la Siemens, care intrebat de experienta sa cu aceste osciloscoape ce detin tehnologia 8 FlexChannels™ si cel mai mare display HD de pe piata, a spus: „Este extrem de folositor. Il folosesc in monitorizarea diferitelor surse ale procesoarelor in modul overlay, cu tensiunile raportate la o linie comuna de 0V. Asadar, pot urmari in mod corect intreaga operatiune atunci cand cresc sau scad puterea in functie de specificatiile procesoarelor”.

Aveti posibilitatea sa va protejati investitia impotriva costurilor neplanificate prin Planul de Protectie Totala. Puteti vedea aici gama noastra completa de planuri de protectie Tektronix.